Vastustamaton- Kati Reijonen

Arvostelu 4
6h
102 sivua
bookCoverFor

Yhteenveto

Viisas ja viihdyttävä tietokirja onnen ja mahdollisuuksien vastustamisesta ja vastaanottamisesta.

Jokainen vastustaa ikäviä asioita, mutta torjumme valitettavasti myös kaikkea hyvää: menestystä, rakkautta ja onnea. Miksi teemme niin, mitä pelkäämme, emmekö uskalla edes yrittää? On surullista vastustaa elämän monia mahdollisuuksia.

Vastustamaton kertoo vastustamisen eli resistenssin monista muodoista arkiasioiden välttely-yrityksistä merkittävien mahdollisuuksien torjumiseen. Buddhalaista ajattelua, juutalaista mystiikkaa, aivotutkimusta ja omia kokemuksiaan taitavasti yhdistämällä Kati Reijonen osoittaa, miten paljon asioiden torjuminen vaikuttaa tekemisiimme. Moni katuu kuolinvuoteellaan tilaisuuksia, joita hän elämänsä aikana syyttä suotta vastusti.

Vastustamisen vastakohta on antautuminen. Se on levollisuutta ottaa vastaan se, mitä on tarjolla. Antautumisen ratkaisu on yksinkertainen, mutta se ei välttämättä ole helppo.

Kati Reijosella (s. 1959) on tohtorin tutkinto muotoilun alalta ja maisterin tutkinto käytännöllisestä filosofiasta. Lukijoiden rakastamissa teoksissa Lyhyt matka perille ja Iso ajatus hän on pohtinut taivaltaan kohti henkisesti mielekästä elämää.
Kirjailija(t):
Lukija(t):
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Äänikirjan kesto:
6h
sivua E-kirja:
102
Kielet:
suomi
Julkaistu:
15.2.2021
Äänikirjan kustantaja:
Otava
ISBN Äänikirja:
9789523007581
E-kirjan kustantaja:
Otava
ISBN E-kirja:
9789523007598

© Otava (Äänikirja)

© Otava (E-kirja)