Vastustamaton elämä

Arvostelu 3.8
9h 33min
228 Sivua
Anna Holm
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Anna ei ole uskoa silmiään. Tukholman Richeen saapunut nuori mies on silkka kopio hänen suuresta rakkaudestaan Callesta, joka kuoli traagisesti ennen kuin he ehtivät aloittaa yhteisen elämän. Menetyksestä toipuminen ja uuden rakkauden löytäminen oli vienyt Annalta monta vuotta.

Annan arkielämä Filipin ja kahden lapsen kanssa kokee kolauksen baaritapaamisen jälkeen. Nuorimies on kuin menneisyyden haamu, ja Annan Calle-muistot uhkaavat suhdetta Filipin kanssa, koska Anna pohtii pohtimasta päästyään. Kuka nuori mies on? Liittyykö hän jotenkin Calleen?

Samaan aikaan nuori harjoittelija työpaikalla turvautuu Annaan. Amelia kertoo poikaystävästään ja sanoo, ettei kukaan ole niin yksinäinen. Amelia ei voi jättää häntä, vaikka hän pettää Ameliaa ja pakenee huumeisiin ja jatkuvaan juhlintaan. Hänellä ei ole ketään muuta kuin Amelia. Kukaan ei tiedä, miten hänelle käy, jos Ameliakin hylkää hänet.

Vastustamaton elämä on neljäs itsenäinen Anna Holmista kertova romaani. Seitsemän vuotta Callen kuoleman jälkeen Anna saa uutta tietoa Callesta ja hänen elämäänsä horjuttavat rakkaus ja sovinto, salaisuudet ja bilehuumeiden helvetti.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Kääntäjä(t):

Susanna Paarma

Muoto:

Sarja:

Osa:

4

Äänikirjan kesto:

9h 33min

Sivua:

228

Kielet:

suomi

Julkaistu:

13.11.2023

Äänikirjan kustantaja:

BookBeat

ISBN Äänikirja:

9789198681635

E-kirjan kustantaja:

BookBeat

ISBN e-kirja:

9789198681673

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Vastustamaton elämä –
E-kirja, Äänikirja

Hyvin etenevä tarina,mutta ei helposti samaistuttava kaikkialla rönsyilevän rikkauden kanssa.

Sanna

Kaikki kirjat kuunneltu. Tosi hyviä. Ja lukija myös hyvä.

Mirja

Usva Kärnä on mielettömän hyvä äänikirjojen lukija.

Kristiina

Teennäinen tekele.

Ulla