Vastustamaton houkutus- Birgitta Bergin

Arvostelu 3.7
11h 19min
249 Sivut
Anna Holm
bookCoverFor

Yhteenveto

Tukholman Riddargatanin asunto on nyt kotimme, meidän pieni turvapaikkamme. Olemme aloittaneet uuden elämän – elämän ilman Callea ja ilman Jesperiä. Elämän, jota elämme nyt: vain minä ja pieni Lucasini.Anna Holmin elämä muuttui sen jälkeen, kun hänen suuri rakkautensa Calle kuoli onnettomuudessa. Nyt Anna on Vansbon kiinteistöjen hallituksen puheenjohtaja ja yrittää saada elämänsä palapelin palat osumaan paikoilleen. Uusi rakkaussuhde löytyy tehtävälistalta vasta jostain hallituksen kokousten ja kolmevuotiaan Lucasin tarvitsemien retkieväiden jälkeen.

Kiinteistömessuilla Cannesissa Anna kohtaa karismaattisen pankkiirin Fabianin ja ryhtyy intohimoiseen suhteeseen. Häntä ei houkuttele vain intohimo – Fabian tarjoaa hänelle vastustamattomia kiinteistökauppoja Berliinissä. Siksi Anna alkaa viettää aikaa Berliinissä Fabianin seurassa ja häntä vaivaa jatkuvasti huono omatunto Lucasista. Hän käy aina viimeisenä noutamassa poikansa päiväkodista ja ärtyy yhä pahemmin tarhatäti Filipistä, jota Lucas palvoo. Hänestä tuntuu, että risaisiin farkkuihin ja t-paitaan pukeutuva Filip näkee valtamerensinisillä silmillään suoraan hänen lävitseen.

Työt ja huvit on pidettävä erillään… Vai onko sittenkään? Kaikkeen Fabianiin liittyvään kuluu aina vain enemmän aikaa Annalta sekä työasioissa että yksityisesti. Hänestä alkaa tuntua, että hän on menettämässä otteensa elämästä. Kaiken kukkuraksi samaan aikaan Filip ei jätä häntä rauhaan. Mies haluaa jopa käydä kahvilla hänen ja Lucasin kanssa! Kumman seuraa Filip oikeastaan hakee?

Vastustamaton houkutus on itsenäinen jatko menestysromaanille Vastustamaton tarjous. Kuten ensimmäinen Anna Holmista kertova kirja tämäkin on polveileva tarina, joka ei päästä otteestaan. Juuri se on Birgitta Berginin taito kirjoittajana, hän pureutuu rivakasti suoraan asiaan ja hänen kirjansa liikuttavat ja herättävät tunteita lukijoissa.

Kirjailija(t):
Lukija(t):
Kääntäjä(t):
Susanna Paarma
Muoto:
Äänikirja, E-kirja
Sarja:
Osa:

2

Äänikirjan kesto:
11h 19min
Sivut:
249
Kielet:
suomi
Julkaistu:
15.7.2022
Äänikirjan kustantaja:
BookBeat
ISBN Äänikirja:
9789198681611
E-kirjan kustantaja:
BookBeat
ISBN e-kirja:
9789198681659

© BookBeat (Äänikirja)

© BookBeat (E-kirja)