Velho

Musta torni IV

- Stephen King

Arvostelu 4.3
34h 19min
745 Sivua
Musta torni
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Musta torni -sarja on yhdistelmä fantasiaa, kauhua ja lännentarinoita

Mustan tornin etsintä jatkuu entistäkin tenhoavampana sarjan 4. osassa. Roland ja hänen seurueensa, Eddie, Susannah, Jake sekä mäyriäinen nimeltä Oi, pelastuvat täpärästi maailmasta toiseen, mutta joutuvat samalla poikkeamaan Säteen polulta. Vaikka Musta torni on kaikissa maailmoissa, sen luokse ei kaikkialta pääse. Heidän on siis löydettävä polku uudelleen.

Taukopaikalla, leiritulen ääressä Roland kertoo tarinansa, joka valottaa sitä mistä hän on tullut ja miksi hänen on jatkettava kulkuaan. Menneisyyden tärkeisiin henkilöihin kuuluu Susan Delgado, Rolandin ensirakkaus.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Kääntäjä(t):

Kari Salminen

Muoto:

E-kirja, Äänikirja

Osa:

4

Äänikirjan kesto:

34h 19min

Sivua:

745

Kategoriat:

Kielet:

suomi

Julkaistu:

19.11.2021

Äänikirjan kustantaja:

Tammi

ISBN Äänikirja:

9789520424473

E-kirjan kustantaja:

Tammi

ISBN e-kirja:

9789513189662

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Velho – E-kirja, Äänikirja

Kyllä lukijan eläytyminen on täyttä kultaa!

Heli

Monin paikoin uuvuttavaa lavertelua. Urheat revolverimiehet kyynelehtivät ja pyörtyilevät hämmentävän usein. Lukija oli turhankin eläytyvä huutoineen ja kuiskimisineen.

Jani

Loistavaa kerrontaa

Jan

Juoni oli aika ohut ja tuntui venytetyltä. Se ei sisältänyt kirjan pituuteen nähden tarpeeksi käänteitä ja kerroksia. Rolandin ja Susanin teiniromanssiin uhrattiin mielestäni liikaa aikaa. Parasta tässä oli muut hahmot ja heidän välisensä suhteet ja motiivit. Paikoin kirja oli jopa yllättävän liikuttava ihmisläheisyydessään. Pidin erityisesti siitä, miten tarkkanäköisesti pahiksia kuvattiin ja näytettiin.

Alisa