Velvollisuuden tähden / Prinsessahäät / Uusien mahdollisuuksien majatalo

Velvollisuuden tähden / Prinsessahäät / Uusien mahdollisuuksien majatalo

Tietoa kirjasta

Velvollisuuden tähden
Angelen kihlaus kruununprinssi Zahirin kanssa on odottanut täyttymistään kymmenen vuotta. Angele on uskonut tulevan miehensä odottavan häntä, kuten hän tätä... mutta muuta kertovat paparazzikuvat murskaavat viattomat nuoruudenkuvitelmat! Angele ei voi ryhtyä Zahirin vaimoksi rakkaudettomassa liitossa pelkästä velvollisuudesta; hänen on annettava prinssille tämän vapaus – yhdellä, ennenkuulumattomalla ehdolla!

Prinsessahäät
Luc Garnierin hallitsevat luonteenpiirteet ovat vieneet hänet korkealle kivikovassa yritysmaailmassa. Jälleen Luc onnistuu mahdottomassa, ja muodollinen avioliittosopimus prinsessa Gabriellen kanssa allekirjoitetaan. Mutta sisimmässään Gabrielle on enemmän kuin julkinen kuvansa aina hillittynä maansa edustajana. Ensimmäisen kerran elämässään Luc pelkää lähteä selvittämään totuutta...

Uusien mahdollisuuksien majatalo
Niin pesunkestävä tolvana kuin Caron exä onkin, Caron on silti palattava hänen luokseen pitääkseen poikansa huoltajuuden. Lumimyrsky tekee vaikeasta päätöksestä vieläkin vaikeamman toteuttaa, kun matkanteko pysähtyy lumivalliin... Kunnes ventovieras ratsumies karauttaa pyrystä pelastamaan hänet! Pian Caron on tehtävä päätöksistä kaikkein vaikein: onko hänen valittava aito sankari Jake McCabe... vai rakas pieni poikansa!?

E-kirja

suomi

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Velvollisuuden tähden / Prinsessahäät / Uusien mahdollisuuksien majatalo