Venäjän sota

- Jade McGlynn

Arvostelu 4.3
10h 1min
204 Sivua
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Ukraina on Venäjälle maa, jolla ei ole olemassaolon oikeutta.

Venäjän brutaali hyökkäys Ukrainaan ja sen julmuudet ovat kauhistuttaneet maailmaa. Miksi enemmistö venäläisistä kannattaa sotaa? He tuntuvat näkevän täysin erilaisen sodan, jossa he ovat rohkeita altavastaajia ja hyväsydämisiä sankareita. Venäjä-analyytikko Jade McGlynn paljastaa kirjassa venäläisen enemmistön asenteet ja tuen hyökkäykselle.

Tavallisia Venäjän ja Ukrainan kansalaisia, virkamiehiä sekä ulkopolitiikan eliittiä haastattelemalla McGlynn tutkii venäläisen maailmankuvan valheita ja puolitotuuksia. Kirja auttaa lukijaa oivaltamaan venäläisyyden syvintä olemusta. Se kertoo monista venäläisistä, jotka uskovat täysin Kremlin sepitelmiin ja pitävät sotaa Putinin sankaritekona. Heidän silmissään tämä on Venäjän sota – Ukrainaa vastaan, länttä vastaan, pahaa vastaan ​​– eikä paluuta voi olla. Suunnitelmallinen, omaan kansaan kohdistunut informaatiovaikuttaminen on tehnyt tehtävänsä.

Jade McGlynn (PhD) on Venäjän mediaan ja ulkopolitiikkaan perehtynyt asiantuntija, joka toimii mm. tutkijana King’s Collegessa Lontoossa. Hän on kysytty kommentaattori kansainvälisissä medioissa, kuten CNN, BBC, The Times, The Telegraph ja Foreign Policy.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Kääntäjä(t):

Kyösti Karvonen

Muoto:

E-kirja, Äänikirja

Äänikirjan kesto:

10h 1min

Sivua:

204

Kielet:

suomi

Julkaistu:

6.9.2023

Äänikirjan kustantaja:

Docendo

ISBN Äänikirja:

9789523826601

E-kirjan kustantaja:

Docendo

ISBN e-kirja:

9789523826595

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Venäjän sota – E-kirja, Äänikirja

Ravisteleva analyysi propagandan mekanismeista ja Euroopan lyhytnäköisen politiikan tuotoksista.

Markus ❤️

Ajatuksia herättävä teos. Kaikkien päättäjien pitäisi lukea tämä. Aiheuttaa ahdistusta ajoittain, mutta toivonpilkahduksella on pieni säde🇺🇦🌻🙏

Susanna

Ryssä on ryssä. Itselle ei mitään uutta tarjonnut, mutta tarpeellinen teos etenkin englanninkieliselle maailmalle.

Antti

Ok, ei mutta ei uutta

Sami