Venäläiset tilikirjani- Anniina Tarasova

Arvostelu 3.7
14h 44min
270 Sivut
Reija Wren
bookCoverFor

Yhteenveto

Reija Wren saa elämänsä tilaisuuden: komennuksen Pietariin suorittamaan konsernin sisäistä tarkastusta. Konsernin hallituksen puheenjohtajana toimineen isänsä ammatilliseen varjoon jäänyt Reija jättää turkulaisen, sympaattisen mutta vaarattoman Veli-Pekan suunnittelemaan hääkutsuja ja hyppää pää edellä Pietarin ekspatriaattien skumpanhuuruiseen arkeen. Mutta kun Reijan tutkimukset edistyvät, komennus muuttuu vaaralliseksi ja ystävät vihollisiksi.

Venäläiset tilikirjani on reteä ja omaperäinen kuvaus särmikkäistä naisista työmaailmassa. Samalla se on hauska ja persoonallinen tarina venäläisen ja suomalaisen kulttuurin kitkasta ja kiimasta. Reija on bisnesmaailman Bridget Jones, kunnianhimoinen ja peloton, epätäydellinen nuori nainen. Töissä pilkut ja desimaalit menevät paikoilleen, mutta vapaa-ajalla Reija rällää bissellä ja sikareilla, pelaa pleikkaa ja pokeria ja nauttii elämästä.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Muoto:

E-kirja, Äänikirja

Osa:

1

Äänikirjan kesto:

14h 44min

Sivut:

270

Kielet:

suomi

Julkaistu:

16.2.2019

Äänikirjan kustantaja:

Gummerus

ISBN Äänikirja:

9789512411276

E-kirjan kustantaja:

Gummerus

ISBN e-kirja:

9789512410255

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Venäläiset tilikirjani – E-kirja, Äänikirja

Tykkäsin ❤️ Asuin itsekin Pietarissa 2010, ja kirjan mukana palasin taas niin ihanaan ja vihattavaan Pietariin, jonne en luultavasti koskaan tule enää matkustamaan. Suosittelen tätä kirjaa erityisesti niille, joilla on kokemusta Venäjästä ja Pietarista. Kirjan loputtua tuli tunne, että olisin itsekin ollut Pietarissa, niinä vanhoina parempina aikoina…

Outi