Verenpunainen meri

- Lilja Sigurdardóttir

Arvostelu 3.9
8h 20min
177 Sivua
Áróran tutkimuksia
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Kidnapattu nainen. Kansainvälinen salaliitto. Tapahtumapaikkana sumuinen Islanti.

Islantilaisen liikemiehen vaimo on kidnapattu. Hän pyytää apua Áróralta, joka on palannut maahan etsimään aiemmin kadonnutta siskoaan. Kun sumu laskeutuu kylmään ja sateiseen Islannin syksyyn, tutkinnasta tulee yhä vaarallisempaa.

Kun liikemies Flosi palaa kotiin päivälliselle, hän huomaa, että hänen kotiinsa on murtauduttu ja vaimo Gudrun kadonnut. Kirje keittiön pöydällä vahvistaa, että hänet on kidnapattu. Jos Flosi ei suostu maksamaan valtavia lunnaita tai kertoo poliisille, Gudrun tapetaan.

Flosi ottaa yhteyttä kätketyn omaisuuden etsintään erikoistuneeseen Áróraan, joka yrittää etsiväystävänsä Danielin kanssa päästä tapauksen ytimeen ilman, että kukaan tietää. Samalla he jatkavat Áróran kadonneen sisaren kohtalon selvittämistä.

Verenpunainen meri on toinen osa islantilaisessa dekkarisarjassa, jossa seurataan voimakastahtoisen ja värikkään Áróran tutkimuksia kadonneiden löytämiseksi. Sarja kuvaa tunnelmallisesti Islannin luontoa ja paikallisia tapoja sekä Áróran oman elämän erikoisia käänteitä.

Lilja Sigurdardóttir (s. 1972) on islantilainen dekkaristi ja näytelmäkirjailija, joka on palkittu kahdesti vuoden parhaasta dekkarista Islannissa. Hänen kirjojensa käännösoikeuksia on myyty yli 15 maahan.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Kääntäjä(t):

Marjakaisa Matthiasson

Muoto:

Äänikirja, E-kirja

Osa:

2

Äänikirjan kesto:

8h 20min

Sivua:

177

Kielet:

suomi

Julkaistu:

18.9.2023

Äänikirjan kustantaja:

Docendo

ISBN Äänikirja:

9789523826304

E-kirjan kustantaja:

Docendo

ISBN e-kirja:

9789523826298

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Verenpunainen meri – Äänikirja, E-kirja

Ei kovinkaan yllättävä. Pikku ajanvietettä.

Teija

Ensimmäisen kirjan jälkeen odotukset olivat suuremmat kuin, mitä kirja tarjosi tarjosi

Maarit

Kirja pitää ihan otteessaan ja lukija on loistava. Ihmetyttää kuitenkin sohva-sanan toistuva väärä taivutus, eikö kukaan huomannut sitä editoidessa? Hahmot vaan toistuvasti istuvat sohvaan tai sohvassa…

Laura

Tämä lukija on todella hyvä.

Jaana