Vielä vähän lisää

Vielä vähän lisää

Tietoa kirjasta

Väärä mies, väärä ajankohta. Miksi se kuitenkin tuntuu niin oikealta?

”Tässä on kaikkea, mitä hyvän romantiikan pitää sisältää. Monimutkaisia ihmiskohtaloita, vastakohtien vetovoimaa, räjähtävän tuhmaa seksiä, mahdotonta rakkautta.” Tara, Ruotsi

Louboutinit kaappiin ja kumisaappaat jalkaan! Stella, luksusta rakastava tukholmalaistyttö, menettää työnsä, kotinsa ja kihlattunsa samana päivänä. Kun itsensä surkuttelu ja exän nettistalkkaus ei auta, Stella päättää vaihtaa maisemaa – nuhjuiseen mökkiin Etelä-Ruotsin maaseudulle. Vesi ei juokse eikä sähköä saa seinästä, mutta kun kuvioihin astuu hieman omahyväinen, mutta varsin suutelutaitoinen maajussi-Thor, alkaa vaikuttaa siltä, ettei landeseikkailu ollutkaan turha.

Simona Ahrnstedt (s. 1967) on Ruotsin romanttisen kirjallisuuden uusi kuningatar. Ahrnstedtin viihdyttävät lukuromaanit täynnä vahvoja naisia, huumoria, modernia Tukholmaa ja värisyttävää rakkautta. Ahrnstedtistä on tullut esitaistelija romantiikalla höystetyille kirjoille joita naiset kirjoittavat naisista – ja naisille. Vielä vähän lisää on myynyt Ruotsissa jo yli 100 000 kappaletta.

suomi

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Vielä vähän lisää