Vieras joukossa

- Denise Rudberg

Arvostelu 3.8
7h 43min
183 Sivua
Liittolaiset
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Uusi sotasuunnitelma vaikuttaa Elisabethin, Signen ja Iriksen työhön tiedustelupalvelussa. On kesä 1941, ja Ruotsin puolueettomuus on vaarassa. Karlaplan-aukion reunamilla, talossa numero neljä, on työ täydessä vauhdissa. Naiskolmikko selvittää koodeja ja oman elämänsä kiemuroita sodan hiipiessä yhä lähemmäksi Ruotsin rajoja.

Vieras joukossa on Tukholmaan sijoittuva vakoojaromaani toisen maailmansodan tapahtumista. Tositapahtumiin ja paikkoihin perustuva Liittolaiset-sarja on kunnianosoitus viime vuosisadan teräville, vahvoille naisille. Elisabethin, Signen ja Iriksen henkilöhahmojen esikuvat ovat kirjailijan omassa suvussa. Teos on Denise Rudbergin historiallisen romaanisarjan kolmas itsenäinen osa.

Tukholmassa asuva Denise Rudberg (s. 1971) on yksi Ruotsin menestyneimmistä kirjailijoista. Rudbergin historiallinen romaanisarja Liittolaiset kertoo nuorten naisten tärkeästä roolista toisen maailmansodan aikaan koodinpurkajina. Aiemmin ilmestynyttä eleganttia jännitystä tarjoavaa Marianne Jidhoff sarjaa on myyty yli neljä miljoonaa kappaletta, ja sarjan kymmenes osa oli marraskuussa 2020 Ruotsin myydyin kirja. Molemmista kirjasarjoista on tekeillä tv-sarjat.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Kääntäjä(t):

Anu Koivunen

Muoto:

Äänikirja, E-kirja

Osa:

3

Äänikirjan kesto:

7h 43min

Sivua:

183

Kielet:

suomi

Julkaistu:

29.3.2022

Äänikirjan kustantaja:

Into Kustannus

ISBN Äänikirja:

9789523518780

E-kirjan kustantaja:

Into Kustannus

ISBN e-kirja:

9789523519121

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Vieras joukossa – Äänikirja, E-kirja

Jännitys tiivistyy ja henkilöhahmot tulevat tutummiksi.

Laura

😐

Veli

Aivan mukiinmenevää kuunneltavaa

Markku

Hyvä sarja, kuuntele ihmeessä

Virpi