Viestejä Koomasta- Marja-Leena Tiainen

Arvostelu 4.3
5h 37min
120 Sivut
bookCoverFor

Yhteenveto

Edessä elämä vai kuolema?

Silvan paras kaveri Jemina saa houkuteltua hänet milloin mihinkin. Vakavaksi toilailu muuttuu, kun Silva joutuu pahaan onnettomuuteen ysiluokkaa edeltävänä kesänä. Kavereiden yllyttämänä Silva hyppää sillalta jokeen, lyö päänsä ja on hukkua. Hän havahtuu oudossa paikassa, Koomassa, joka ei tunnu aivan todelliselta.

Silva tapaa siellä nuoria kohtalotovereitaan, joiden kaikkien elonliekki uhkaa katketa ennen aikojaan. Hän saa tehtäväkseen viedä viestejä eläville. Luokkatoveri Inkerille tämän tätivainaja haluaa lähettää salaperäisen viestin: "Ota kivet pois taskuista". Muutkin viestit ovat tärkeitä, ja ne voivat muuttaa vastaanottajan elämän parempaan suuntaan. Silvan mielessä herää toivo; ehkä hänen onkin tarkoitus jatkaa elämäänsä? Viestithän on vietävä perille!

Kun Silva herää sairaalassa tajuttomuuden jälkeen, hänen päätään särkee. Mitä oikein on tapahtunut, oliko Kooma kuvittelua tai unta? Vähitellen Silva alkaa muistaa viestejä ja toimittaa niitä vastaanottajilleen. Kun hän yrittää kertoa kokemuksistaan lähipiirilleen, suhtautuminen on lähinnä epäuskoista. Silva haluaa kuitenkin viedä kaikki viestit perille, vaikka se tietäisi hankalia tilanteita.

Kirjailija(t):
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Äänikirjan kesto:
5h 37min
Sivut:
120
Kategoriat:
Kielet:
suomi
Julkaistu:
19.11.2021
Äänikirjan kustantaja:
Tammi
ISBN Äänikirja:
9789520435998
E-kirjan kustantaja:
Tammi
ISBN e-kirja:
9789513189105

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Viestejä Koomasta – E-kirja, Äänikirja

Tykkäsin

Mari

oli hyvä

tykkäsin kirjasta, koska se oli helppolukuista ja pystyi sulautumaan Silvan ajatuksiin

Leena