Viidakkojuoksu

Arvostelu 3.8
10h 26min
233 Sivua
Jesse Hackman
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

New Yorkissa yksityisetsivänä työskentelevä Jesse Hackman on joutunut Isossa Omenassa ongelmiin, ja niinpä hänen on aika palata takaisin Suomen Ouluun. Oulussa Hackman ei tyydy pelkkiin yksityisetsivän töihin, vaan mies perustaa myös baarin. Kun paikallinen apteekkari palkkaa Hackmanin etsimään kadonnutta tytärtään, Hackman saa huomata, että myös Oulu tarjoaa hurjia rikoksia suuren maailman tyyliin.

Sukella rikosten maailmaan oululaisen yksityisetsivän kanssa – Jesse Hackmanin elämästä ei puutu vauhtia tai jännitystä!

Ari Paulow (s.1954) on suomalainen kirjailija, joka tunnetaan erityisesti dekkareistaan. Dekkarien lisäksi Paulow on julkaissut myös nuortenkirjoja. Paulow työskenteli pitkään ravintoloitsijana kirjailijan työnsä ohella.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Muoto:

Osa:

1

Äänikirjan kesto:

10h 26min

Sivua:

233

Kielet:

suomi

Julkaistu:

8.4.2021

Äänikirjan kustantaja:

Saga Egmont

ISBN Äänikirja:

9788726878592

E-kirjan kustantaja:

Saga Egmont

ISBN e-kirja:

9788726793772

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Viidakkojuoksu –
E-kirja, Äänikirja

🙂

Sanna

Hyvä lukija, kirjan juoni oli aika näppärä. Mutta minkä takia oli pitänyt niin paljon viljellä kielikuvia ja tuli mieleen että oliko sillä keinolla yritetty värittää tekstiä. Teksti vilisi kuin-sanaa ja pilasi tarinan jouhevuuden

Sanna

Jesse joiltakin osin Jack Reacherin ja Jussi Vareksen välimuoto. Hieman tiheätempoisempi tarina. Jesse osittain parempi välttämään edellämainitsemien virheitä ja taidoilta monipuolisempi. Mukavaa kuunneltava tylsän työn edistäjänä.

Teet

Muistoja tulee mieleen.. kyyneliä 😢hyvä kirja

Pasi