Viimeinen kesäyö- Leena Lehtolainen

Arvostelu 3.7
9h 25min
226 Sivut
bookCoverFor

Yhteenveto

Huvila palaa maan tasalle epäilyttävissä olosuhteissa. Perheenäiti lähtee hetken mielijohteesta hyväpeffaisen miehen matkaan. Juhannusyönä idyllisellä maaseudulla tapahtuu julma murha, jota paikallislehden kesätoimittaja joutuu todistamaan. Kirjallisuudentutkija tuo Vilnasta mukanaan jotakin, joka mullistaa hänen elämänsä.

Viimeinen kesäyö on tiukasti pihdeissään pitävä novellikokoelma, jonka jännittävät tapahtumat ja odottamattomat käänteet saavat lukijan mielikuvituksen laukkaamaan. Novelleja yhdistää rakkaus, joka niin vahvana kuin heikkona voi ajaa karmaiseviin tekoihin.

Liisa on valmis tekemään mitä tahansa saadakseen takaisin entisen onnensa. Tiellä ovat vain rakastetun uusi vaimo ja lapsi. Sodan läpikäynyt Elsa on tuntenut syllisyyttä vuosikymmeniä, mutta kun mieltä piinannut rikos vihdoin vaatii tulla oikaistuksi, järkkyy koko yhteisö. Kun Suomen ilkein mies murhataan, joutuvat epäillyksi sekä tangokuningas että hänen faninsa.

Leena Lehtolaisen rikosnovellikokoelma kertoo ihmisistä poikkeuksellisten tilanteiden edessä. Tarinoiden tunnelmat vaihtelevat kepeän kesäisestä romantiikasta ihmisen pimeän puolen kuvaamiseen. Mukana myös tutut hahmot Maria Kallio, Laura Sarkkinen, Anna Harmaja ja Pekka Koivu.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Muoto:

E-kirja, Äänikirja

Äänikirjan kesto:

9h 25min

Sivut:

226

Kielet:

suomi

Julkaistu:

9.12.2019

Äänikirjan kustantaja:

Tammi

ISBN Äänikirja:

9789520414597

E-kirjan kustantaja:

Tammi

ISBN e-kirja:

9789513179410

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Viimeinen kesäyö – E-kirja, Äänikirja

Hämmästyin kun tämä piti sisällään 3 samaa tarinaa kuin edellinenkin Lehtolaisen koosteteos.

Marjo