Viimeinen lähetys

Viimeinen lähetys

Tietoa kirjasta

Sanomatalon Mediatorin hissin alta paljastuva alastoman naisen ruumis on välittömästi kaikkien medioiden ykkösuutinen. Tapahtumaa on todistamassa Romeo, radiokanavan tähtijuontaja, joka ottaa murhan selvittämisen osaksi ohjelmaansa. Pian selviää, että kyseessä on sarjamurhaaja, joka kiristää teoillaan Suomen hallitusta. Murhaaja uhkaa tappaa uudestaan neljän päivän kuluttua, jollei hänen vaatimuksiinsa suostuta.

Tapausta selvittämään kasataan KRP:n erikoisryhmä, johon nimetään myös temperamenttinen Peppi Jäätikkö sekä muita kirjasta Tappava formaatti: Kuokkavieras tuttuja henkilöitä. Hurmuri Romeo flirttailee julkkisnaisten kanssa ja alkaa piirittää myös Peppiä, mutta mikä on hänen todellinen motiivinsa?

Mitä pidemmälle tutkimukset edistyvät, sitä kiinteämmin Romeon luotsaama Sohvaryhmä-ohjelma linkittyy murhiin. Suosittu poliitikko Eveliina Kontio käy Sohvaryhmän haastattelussa ja joutuu itse murhayrityksen kohteeksi. Miten hän liittyy tapahtumiin? Tarinaan muodostuu jatkuvasti uusia tasoja ja usealla henkilöllä vaikuttaa olevan jotain salattavaa. Lukijalle tarjoillaan useita yllättäviä käänteitä ennen vauhdikasta loppuratkaisua.

suomi

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Viimeinen lähetys