Viimeiseen henkäykseen asti

- Niko Rantsi

Arvostelu 4
8h 14min
182 Sivua
Lainvartijat
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Palkitun dekkaristin odotettu uutuus.

Vuoden johtolanka -palkinnon voittajan huippurealistisessa romaanissa poliisi tekee kaikkensa saadakseen murhaajan telkien taa.

Keskusrikospoliisin tutkijat saavat ällistyttävän tiedon: murhasyytteestä vapautunut ammattirikollinen Pertti Mäki on kadonnut kotoaan. Jäljellä on vain tappelun jäljet ja luodinreikiä seinässä. Onko Mäki tapettu? Onko hänen katoamisensa takana laittomuuksiin sekaantunut poliisi vai kostonhimoinen rikollinen? Tutkimusten edetessä selviää, että Mäen tekemistä rikoksista synkimmät ovat vielä selvittämättä.

Niko Rantsi vie lukijan syvälle poliisimaailman ytimeen. Poliisina työskentelevän Rantsin kirjat ovat armottoman rehellisiä ja koukuttavia kuvauksia lainvartijoiden elämästä. Viimeiseen henkäykseen asti on Lainvartijat-sarjan kolmas osa, ja se jatkaa romaanien Sinun puolestasi vuodatettu ja Kuka viereesi jää henkilöiden tarinaa.

”Niko Rantsi on kirjoittanut erinomaisen ja sujuvan rikosromaanin.”

Vuoden johtolanka -raati romaanista Kuka viereesi jää

Rikosylikonstaapeli Niko Rantsi työskentelee keskusrikospoliisissa. Hän on julkaissut kaksi kiitettyä romaania, joista Kuka viereesi jää sai Vuoden johtolanka -palkinnon. Rantsilta on ilmestynyt myös tietokirja Rikospoliisin silmin. Siinä hän kuvailee tutkimiaan tapauksia, muun muassa Turun terrori-iskua, sekä tsunamiuhrien tunnistamista.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Muoto:

Äänikirja, E-kirja

Osa:

3

Äänikirjan kesto:

8h 14min

Sivua:

182

Kielet:

suomi

Julkaistu:

24.4.2023

Äänikirjan kustantaja:

Tammi

ISBN Äänikirja:

9789520446024

E-kirjan kustantaja:

Tammi

ISBN e-kirja:

9789520446017

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Viimeiseen henkäykseen asti – Äänikirja, E-kirja

Odotin Niko Rantsin kolmannelta dekkarilta paljon. Odotukset täyttyivät, jopa ylittyivät! Rantsissa on kiinnostavaa omaäänisyyttä ja hänen tarkka, mutta lempeä katseensa henkilöhahmoihin on ihastuttavaa. Mitä sitten seuraavaksi? Jään odottamaan.

Outi

Lukija piti mielestäni liikaa kiirettä, pisteet ja pilkut jäi huomioimatta.

Pirjo

Tytttty

arja

👍

Kirsti