Viiru kateissa- Sven Nordqvist

Arvostelu 4.5
23min
Viiru ja Pesonen
bookCoverFor

Yhteenveto

Ukko Pesonen asuu maalla kanojensa kanssa ja voi lähes niin hyvin kuin ukko voi voida. Ainoa harmi on, että hän on joskus yksinäinen. Eräänä päivänä rouva Anttonen tuo hänelle vikisevän laatikon, jonka sisällä on pieni kissa. Ja voi minkälaisen kissan Pesonen saakaan! Enää ei ole Pesosen talossa yksinäistä ja hiljaista hetkeä - paitsi silloin kun Viiru katoaa. Viiru ja Pesonen -sarjan kirjat riemastuttavat kaikenikäisiä lukijoita tutuilla elementeillään: hervottomalla huumorilla, osuvilla huomioilla ja loistavalla tarinalla, jota ryydittävät yksityiskohtia vilisevät värikkäät kuvat. Parivaljakko on valloittanut lukijoita maailmalla jo yli 13 miljoonan myydyn kirjan voimin. Heidän edesottamuksistaan on saatu nauttia myös elokuvissa ja teattereissa.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Kääntäjä(t):

Eppu Nuotio

Muoto:

Äänikirja

Äänikirjan kesto:

23min

Kielet:

suomi

Julkaistu:

8.2.2016

Äänikirjan kustantaja:

Tammi

ISBN Äänikirja:

9789513190545

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Viiru kateissa – Äänikirja

Hyvä

Jenni-Maria

Olen kuuro😖 joten en voi sanoa että onko hyvä kirja 📚

Jenna

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

Meeri

Iutee

Helena

Kannattaa kuunnella! Meillä on tämä kirja kotona olen kuunnellut ja lukenut mutta ei haittaa koska oli vähän aikaakin kun viimeksi luin😅🙂 T. Aino

Outi

Viirut ja Pesoset ovat niin hyviä 🙂 Näitä jaksaa lasten kanssa kuunnella vaikka kuinka monta kertaa. Ja Ismo Kallio on näiden lukijaksi ollut paras mahdollinen valinta. Voi kun hän olisi kerinnyt lukea enemmänkin äänikirjoja, hän saisi ostoslistan lukemisenkin kuulostamaan mielenkiintoiselta; rauha hänen sielulleen.

Terhi