Viisikon uudet seikkailut- Enid Blyton

Arvostelu 4.7
4h 21min
Viisikko
bookCoverFor

Yhteenveto

Viisikko valloittaa taas – nyt uudelleen suomennettuna!

Leo, Dick ja Anne viettävät joululomaa Kirrinissä serkkunsa Paulin luona. Harminaan heillä on uusi kotiopettaja, joka joutuu heti sotajalalle Tim-koiran kanssa. Onneksi serkukset saavat muuta ajateltavaa, kun naapurin maalaistalosta löytyy ihmeellinen liukuseinä.

Samaiseen taloon majoittautuu myös lomavieraita, joiden merkilliset puuhat suorastaan yllyttävät tutkimuksiin. Ja kun Peter-sedältä vielä varastetaan tärkeitä papereita, Viisikko huomaa olevansa keskellä uutta, huippujännittävää seikkailua.

Viisikon uudet seikkailut on ikimuistoisen Viisikko-sarjan toinen kirja. Uudesta suomennoksesta vastaa Hilkka Pekkasen vetämä Turun kääntäjälaitoksen opiskelijaryhmä.

Enid Blyton (1897–1968) oli yksi 1900-luvun luetuimmista ja menestyneimmistä lasten- ja nuortenkirjailijoista ja UNESCOn laatiman listauksen mukaan maailman kaikkien aikojen käännetyin lastenkirjailija. Hänen valtava tuotantonsa käsittää yli 800 teosta, joista Suomessa ovat tunnetuimpia Viisikko-, Seikkailu-, SOS-, Salaisuus- ja Arvoitus-sarjat.

Kirjailija(t):
Lukija(t):
Kääntäjä(t):
Hilkka PekkanenTurun yliopiston suomentajaseminaariAntti IkonenSonja HakalaKirsi LaitilaAnna MissiläAnna PuukkaSatu LampinivaJere Lemettinen
Muoto:
Äänikirja
Sarja:
Osa:

2

Äänikirjan kesto:
4h 21min
Kielet:
suomi
Julkaistu:
19.9.2019
Äänikirjan kustantaja:
Tammi
ISBN Äänikirja:
9789520407322

© Tammi (Äänikirja)