Viro (Sensuroimaton)- Antto Terras

Arvostelu 4
4h 31min
90 Sivut
bookCoverFor

Yhteenveto

Viro (Sensuroimaton) -teos on jokin matkapaivakirjan ja erehtymattomalla etsivavainulla varustetun tutkijan kokemusraportin valimuoto - rehellinen, oivaltava ja uutta tietoa pursuava.

Mita tapahtuu, kun Suomen ansioitunein myymalaetsiva Antto Terras paastetaan itsekseen temmeltamaan synnyinmaansa Viron takapihoille ja kulisseihin?

Viron valtiollinen matkailutoimisto Visit Estonia teki kevaalla 2019 juuri sen ratkaisevan virheen, etta luovutti maansa yleisavaimen Anttolle. Suomalaismatkailijat olivat yllattaen kadonneet kuin timantit Tillanderilta, joten kadonneiden jaljille oli laitettava paras mahdollinen tutkija. Ja etsiva teki tyota pyydettya: han kolusi Viroa kuukausien ajan, ja koetti kasata nahdyn ja koetun pohjalta turisteja miellyttavaa mainospakettia. Lopputulos ei ole ehka aivan odotetun kaltainen.

Tahan teokseen on kirjattu armotta kaikki oudoimmatkin paikat ja yllatyksellisimmat ihmiset, joihin Terras matkallansa tormasi. Matka- tai propagandakirjaa tasta ei tullut, mutta tuore ja kippuraan naurattava katsaus uljaan ja hulvattoman Viron takahuoneisiin kyllakin! Tere tulemast!

Kirjailija(t):

Muoto:

E-kirja, Äänikirja

Äänikirjan kesto:

4h 31min

Sivut:

90

Kielet:

suomi

Julkaistu:

15.1.2020

Äänikirjan kustantaja:

Into Kustannus

ISBN Äänikirja:

9789523512870

E-kirjan kustantaja:

Into Kustannus

ISBN e-kirja:

9789523513136

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Viro (Sensuroimaton) – E-kirja, Äänikirja

Kirja oli tylsä. Lukija oli hyvä.

Marita

Ihan hyvää ajanviihdettä työpäivän ratoksi

Alexandra

Hyvää huumoria!!!

Tero

Näppärää sanailua, sisältöä ei niinkään

Kimmo

Pidin kirjasta paljon siinä esiteltyjen viron kohteiden vuoksi ja myös sen tarinan vuoksi. Lukija on Erittäin hyvä!

Ville

😂👌

Anssi

Ihan hauska

Sakari

Terraksen teksti ja Virmavirran lukeminen. 10+ yhdistelmä

ARI

Aivan viihdyttävä kertomus ja nostaa pienen reissukuumeen pelkästään jännillä paikannimillä.

Pete

hauska teos

maiu

Hauska ja tiedontäyteläinen tutkimusmatka niihin Viron osiin, jotka ovat suomalaiselle matkailijalle varsin tuntemattomia. Matkallaan Terras perehtyy Viron historiaan sekä virolaiseen identiteettiin. Viro on muutakin kuin Tallinna.

Oskari

Paljolti fiktiivinen ja kuitenkin herkullinen teos👍

Kaisa

Aivan loistava kirja, sekä lukia🤣

Noora

Jälleen "ääneen nauramisen arvoinen" teos🤣🤣 Antti lukijana se paras mahdollinen. En saa kyllä Terraksesta tarpeekseni varmaan ikinä👍

Mari

Erittäin viihdyttävä

Taas kerran hyvää Antto Terras laatua. Humoristinen kirja ja pisti innon lähteä kiertämään viroa ensi kesänä. Jos tällaisia olisi matkaoppaat muistakin maista, tulisi imeskeltyä pelkästään sellaisia kirjoja!

Mikael