Virtahepo olohuoneessa

Arvostelu 4.3
4h 42min
119 Sivua
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Tommy Hellstenin menestysteoksen sanoma on ajankohtainen vuodesta ja vuosikymmenestä toiseen. Elämättä jäänyt, vaikea lapsuus velkoo saataviaan aikuisiässä, mutta myös toipuminen lapsuuden haavoista ja niiden synnyttämästä läheisriippuvuudesta on mahdollista.

Ihminen pyrkii usein lääkitsemään haavojaan haitallisin keinoin. Hän ripustautuu väärällä tavoin muihin, pakenee työnarkomaniaan, päihteisiin tai ankaraan uskonnollisuuteen. Läheisriippuvuus voi silloin tulehduttaa koko perheen ja siirtyä uusien sukupolvien taakaksi.

Todellinen toipuminen on kuitenkin mahdollista: omaa elämäänsä voi muuttaa ja läheisriippuvuuden kierteen katkaista. Tärkeää on uskallus kohdata oma sisäinen lapsi, se joka uskoi olevansa paha, koska häntä kohdeltiin huonosti. Kuuntelemalla tätä lasta rehellisesti voi löytää avaimia uuteen, ehyempään elämään.

Tommy Hellsten kuvaa klassikkoteoksessaan läheisriippuvuuden oireita ja taustoja pitkän ammatillisen kokemuksensa pohjalta. Äänkirja on myös kertomus hänen omasta toipumisen tiestään.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Muoto:

Äänikirjan kesto:

4h 42min

Sivua:

119

Kielet:

suomi

Julkaistu:

18.9.2019

Äänikirjan kustantaja:

Kirjapaja

ISBN Äänikirja:

9789523541412

E-kirjan kustantaja:

Kirjapaja

ISBN e-kirja:

9789522472366

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Virtahepo olohuoneessa –
E-kirja, Äänikirja

Erittäin hyvä kirja. Suosittelen

Kim

👍

Harri

Erinomaisesti asiaa ja selkeästi kuvailtuna.

Mia

Hellsten on kristinuskon fani. Kuuntelin tämänkin kirjan alusta loppuun, vaikka läpi kirjan käy selväksi, ettei Hellsten pysty käsittelemään asioita ilman jeesustelua. Raamatusta on vedetty anekdoottia ja Kristus sitä, Kristus tätä tavataan kirjassa useaan otteeseen. Varmasti näistäkin joku sen avun saa, mutta Hellstenin henkilökohtainen vakaumus ei mitenkään voi olla yleismaailmallinen ajattelun mitta asioista. Tämänkin kirjan Hellsten olisi voinut kirjoittaa täysin ilman yhtäkään Jeesus-, Jumala- tai Raamattu-viittausta.

Matti