Virtahepo olohuoneessa- Tommy Hellsten

Arvostelu 4.3
4h 42min
119 Sivut
bookCoverFor

Yhteenveto

Tommy Hellstenin menestysteoksen sanoma on ajankohtainen vuodesta ja vuosikymmenestä toiseen. Elämättä jäänyt, vaikea lapsuus velkoo saataviaan aikuisiässä, mutta myös toipuminen lapsuuden haavoista ja niiden synnyttämästä läheisriippuvuudesta on mahdollista.

Ihminen pyrkii usein lääkitsemään haavojaan haitallisin keinoin. Hän ripustautuu väärällä tavoin muihin, pakenee työnarkomaniaan, päihteisiin tai ankaraan uskonnollisuuteen. Läheisriippuvuus voi silloin tulehduttaa koko perheen ja siirtyä uusien sukupolvien taakaksi.

Todellinen toipuminen on kuitenkin mahdollista: omaa elämäänsä voi muuttaa ja läheisriippuvuuden kierteen katkaista. Tärkeää on uskallus kohdata oma sisäinen lapsi, se joka uskoi olevansa paha, koska häntä kohdeltiin huonosti. Kuuntelemalla tätä lasta rehellisesti voi löytää avaimia uuteen, ehyempään elämään.

Tommy Hellsten kuvaa klassikkoteoksessaan läheisriippuvuuden oireita ja taustoja pitkän ammatillisen kokemuksensa pohjalta. Äänkirja on myös kertomus hänen omasta toipumisen tiestään.

Kirjailija(t):
Lukija(t):
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Äänikirjan kesto:
4h 42min
Sivut:
119
Kielet:
suomi
Julkaistu:
18.9.2019
Äänikirjan kustantaja:
Kirjapaja
ISBN Äänikirja:
9789523541412
E-kirjan kustantaja:
Kirjapaja
ISBN e-kirja:
9789522472366

© Kirjapaja (Äänikirja)

© Kirjapaja (E-kirja)