Vitormen

- Åsa Larsson, Ingela Korsell

Arvostelu 4.7
3h 38min
106 Sivua
PAX
bookCoverFor

Yhteenveto

Magin stegras när vårens mest efterlängtade boksläpp går av stapeln. Med Vitormen är vi framme vid del 8 av den hyllade och redan kultförklarade urban fantasy-serien ”PAX”. Böckerna som tagit Sverige med storm och som är barnens favoritläsning är skapade av deckardrottningen ÅSA LARSSON, känd för sina kriminalromaner om Rebecka Martinsson, tillsammans med författaren och forskaren, INGELA KORSELL. De hyllade illustrationerna står ingen mindre än serietecknaren bakom Batman för - HENRIK JONSSON.

En uråldrig fasa vaknar till liv och bryter sig loss, ett barn slukas och försvinner och någonstans i Mariefred finns en flicka som plågas av skuld och hemligheter.Samtidigt hålls Iris fången av Maggan Migrän och mörka planer börjar utkristalliseras. Ska Viggo och Alrik kunna närma sig Svarthäxan utan att samtidigt gå under själva? Pax-serien tilldelades priset Crimetime Specsavers Award 2016 i kategorin Årets barndeckare!

Succéböckerna som gör sitt segertåg över världen och älskas av fler och fler unga bokslukare. Läs mer om Viggo, Alrik och skaparna bakom ”PAX” på: www.bonniercarlsen.se/pax

Böckerna i serien heter:

1. Nidstången

2. Grimmen

3. Mylingen

4. Bjäran

5. Gasten

6. Näcken

7. Pestan

8. Vitormen

9. Maran

10. Draugen

Lukija(t):

Muoto:

Äänikirja, E-kirja

Sarja:

Osa:

8

Äänikirjan kesto:

3h 38min

Sivua:

106

Kielet:

ruotsi

Julkaistu:

22.5.2017

Äänikirjan kustantaja:

Bonnier Audio

ISBN Äänikirja:

9789176513743

E-kirjan kustantaja:

Bonnier Carlsen

ISBN e-kirja:

9789163895067