Vuorten laulu

- Nguyễn Phan Quế Mai

Arvostelu 4.2
10h 56min
239 Sivua
bookCoverFor

Yhteenveto

Hanoi, 1972. Tyttö ja isoäiti tarrautuvat toisiinsa amerikkalaisten pommien sataessa heidän väliaikaisen suojansa ulkopuolella. Tytön vanhemmat ovat lähteneet taistelemaan
sotaan, joka repii sekä hänen maansa että hänen perheensä.

Vanhempien paluuta odottaessa isoäiti tekee kaikkensa saadakseen tytön ajatukset muualle ja hän päättää jakaa Huongille elämäntarinansa. Hän paljastaa tarkoin varjeltuja salaisuuksiaan ja antaa tytölle arvokkaita oppitunteja elämästä; ei pelkästään selviytymisestä vaan siitä, kuinka elää rohkeasti, kunniakkaasti ja myötätuntoisesti.

Tytön ja isoäidin mukana pääsemme unohtumattomalle matkalle Vietnamin tuskaisen 1900-luvun historian läpi. Heidän uhmakkuutensa, päättäväisyytensä, toivo ja odottamaton ilo
tarttuvat myös lukijaan.

Esikoisromaani Vuorten laulu on erittäin koskettava romaani monimutkaisista perhesuhteista ja sodan tuhoisista seurauksista.
Romaani herättää henkiin konfliktin inhimilliset kustannukset vietnamilaisten näkökulmasta ja osoittaa ystävällisyyden ja toivon todellisen voiman.

Kirja on voittanut lukuisia palkintoja, kuten Dayton Literary Peace Prize 2021, Blogger's Book Prize 2021 ja International Book Awards 2021. Oikeudet on myyty lähes 20 kielelle.

Kääntäjä(t):

Elina Salonen

Muoto:

Äänikirja, E-kirja

Äänikirjan kesto:

10h 56min

Sivua:

239

Kielet:

suomi

Julkaistu:

19.10.2022

Äänikirjan kustantaja:

Sitruuna

ISBN Äänikirja:

9789527471364

E-kirjan kustantaja:

Sitruuna

ISBN e-kirja:

9789527471371

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Vuorten laulu – Äänikirja, E-kirja

Kaunis ja surullinen tarina, josta saa perspektiiviä oman elämän vastoinkäymisiin.

Laura

Kaunis, herkkä, koskettava, järkyttävä. Hieno kirja!

Anne

Mielenkiintoinen, herkkä ja koskettava. vaikka osittain melko traaginen ja surullinen. Ja hyvä lukija

Leena

Syvällinen, liikuttava ja monitasoinen tarina vietnamilaisesta perheestä ja Vietnamin surullisesta historiasta vietnamilaisten silmin. Pidin myös lukijasta.

Laura