Vuorten laulu

Vuorten laulu

Tietoa kirjasta

Hanoi, 1972. Tyttö ja isoäiti tarrautuvat toisiinsa amerikkalaisten pommien sataessa heidän väliaikaisen suojansa ulkopuolella. Tytön vanhemmat ovat lähteneet taistelemaan
sotaan, joka repii sekä hänen maansa että hänen perheensä.

Vanhempien paluuta odottaessa isoäiti tekee kaikkensa saadakseen tytön ajatukset muualle ja hän päättää jakaa Huongille elämäntarinansa. Hän paljastaa tarkoin varjeltuja salaisuuksiaan ja antaa tytölle arvokkaita oppitunteja elämästä; ei pelkästään selviytymisestä vaan siitä, kuinka elää rohkeasti, kunniakkaasti ja myötätuntoisesti.

Tytön ja isoäidin mukana pääsemme unohtumattomalle matkalle Vietnamin tuskaisen 1900-luvun historian läpi. Heidän uhmakkuutensa, päättäväisyytensä, toivo ja odottamaton ilo
tarttuvat myös lukijaan.

Esikoisromaani Vuorten laulu on erittäin koskettava romaani monimutkaisista perhesuhteista ja sodan tuhoisista seurauksista.
Romaani herättää henkiin konfliktin inhimilliset kustannukset vietnamilaisten näkökulmasta ja osoittaa ystävällisyyden ja toivon todellisen voiman.

Kirja on voittanut lukuisia palkintoja, kuten Dayton Literary Peace Prize 2021, Blogger's Book Prize 2021 ja International Book Awards 2021. Oikeudet on myyty lähes 20 kielelle.

suomi

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Vuorten laulu