Wayward Pines- Blake Crouch

Arvostelu 4.3
197 Sivut
Wayward Pines
bookCoverFor

Yhteenveto

Wayward Pinesin toinen osa!

Wayward Pinesissa seriffi on ainoa joka tuntee kaupungin salaisuuden. Kun Ethan Burke tuli kaupunkiin, seriffi oli hänen pahin vihollisensa. Nyt Ethan on itse seriffi.

Wayward Pinesissa mikään ei ole sitä miltä näyttää. Kukaan ei tiedä sitä paremmin kuin Ethan Burke, entinen FBI-agentti, joka joutui Pinesiin sattumalta - tai niin hän luuli. Nyt Ethan on kaupungin seriffi, ja hänen elämänsä voisi olla täydellistä, mutta salaisuus painaa häntä. Kaupunkia ympäröivät vaarat ovat kauheampia kuin kukaan osaisi kuvitella, mutta onko Wayward Pinesin vääristyneessä todellisuudessa eläminen sen parempaa? Ilmapiiri kiristyy hetki hetkeltä, ja pian Ethanin on valittava kenen puolella seisoo.Kolmas osa Wayward Pines – Viimeinen kaupunki julkaistaan tammikuussa 2016.

Blake Crouch on amerikkalainen trilleristi, jonka kirjat ovat myyneet yli miljoona kappaletta. Crouch tunnetaan lajityypin rajoja venyttävästä jännityksestä ja huiman koukuttavista juonista. Wayward Pines -trilogiasta on tehty tv-sarja, ja hänen muista kirjoistaan on tulossa lisää sarjoja ja elokuvia. Crouch asuu Coloradossa, ja hän on innokas alppihiihtäjä.

Kirjailija(t):
Kääntäjä(t):
Ilkka Rekiaro
Muoto:
E-kirja
Osa:

2

Sivut:
197
Kielet:
suomi
Julkaistu:
3.8.2015
E-kirjan kustantaja:
Tammi
ISBN e-kirja:
9789513186128