Yhden yön ihme / Ihania houkutuksia
    
Yhden yön ihme

Oli itsestään selvää, mikä olisi tärkeää Volyarusin kruununprinssi Maksimille; mennä naimisiin ja jatkaa sukua. Gillianin ja Maksimin suhde on ollut täydellinen ja tänä iltana se huipentuisi. Gilllian on varma, että Maks aikoo kosia häntä.

Ilta päättyykin toisin ja syynä ovat puutteellisesti toimivat munasarjat. Maks on urkkinut Gillianin terveystarkistuksen tulokset, eikä voi valtionsa takia ottaa riskiä ja mennä naimisiin saattaen siten vaaraan sukunsa jatkumisen. Gillianin odottama kosinta kääntyykin hyvästeiksi, mutta maailma on täynnä ihmeitä. Sen he saavat huomata useamman kuukauden kuluttua. Ehkä oikealla rakkaudella on ihmeitä tekevä voimansa.Ihania houkutuksia

Reiko Kagawa oli kasvatettu tunnistamaan mestarillinen ja aito taideteos ja sellaisen kohdatessaan hänen tehtävänsä oli palauttaa se oikealle omistajalleen. Nyt hänen on koittanut aika kohdata vanha painajaisensa, Damion Fortier, jonka hän aikoinaan luuli olevan tavallinen liiketuttu, mutta joka paljastuikin ranskalaisen aatelissuvun jälkeläiseksi.

Reiko rakastaa varastettua tavaraa ja sen palauttamista takaisin oikeille omistajilleen. Taide on hänen maailmassaan kaunista ja syntistä, siihen liittyy himoja, jotka saavat ihmiset toimimaan lain nurjalla puolella. Reiko on taidemaailman Robin Hood; ei asiakkaitaan totteleva lemmikkikoira vaan viekas kissa, sen Damion joutuu jälleen muistamaan.

Näytä lisää