Yhdessäolon aika

- Nora Roberts

Arvostelu 3.7
175 sivua
Silk
bookCoverFor

Yhteenveto

Yhdessäolon aika
Kuuluisa ja arvostettu elämäntapalehti Life-style tarjoaa kahdelle Amerikan tunnetuimmalle lehtikuvaajalle kesän pituista keikkaa. Tarkoituksena on saada aikaan runsas kuvareportaasi amerikkalaisesta kesästä. Automatka kestäisi kolme kuukautta ja kulkisi Amerikan halki Kaliforniasta Massachusettsin Cape Codiin.

Lehden valitsemat kuvaajat ovat toistensa vastakohdat Bryan Mitchell ja Shade Colby. Bryan on erikoistunut julkkisten ja tähtien kuvaamiseen ja on siinä aivan loistava. Shade taas on saavuttanut palkintoja, mainetta ja kunniaa kuvaamalla viiltävän paljastavaan tapaansa maailman kriisipesäkkeitä.

Bryan ja Shade joutuisivat olemaan yhdessä koko kesän, ja heidän olisi varmasti vaikeaa sovittaa yhteen erilaiset elämänsä ja näkemyksensä. Niinpä he sopivat, että on parasta olla tekemättä kesästä liian monimutkaista. Kaikesta sovitaan etukäteen. Riidat ratkotaan heti. Työt tehdään sekä yhdessä että yksilöllisesti. Ollaan ahkeria ja sopuisia.

Kesäkuun 15. päivänä, kun koulut sulkeutuvat ja alkaa todellinen kesä, Bryan ja Shade ottavat kuvareportaasin ensimmäiset kuvat kesälomille kirmaavista koululaisista erään kalifornialaisen opinahjon edessä. Riehakkuus ja onnellisen kesän odotus tarttuu heihinkin.

Tästä voi tulla kaikkien aikojen kesä.

Kirjailija(t):
Muoto:
E-kirja
Sarja:
sivua E-kirja:
175
Kielet:
suomi
Julkaistu:
1.3.2015
E-kirjan kustantaja:
Harlequin
ISBN E-kirja:
9789150753844

© Harlequin (E-kirja)