Yksinäisyyden jälkeen- Benedict Wells

Arvostelu 4
9h 9min
215 Sivut
bookCoverFor

Yhteenveto

Yksinäisyyden jälkeen kuvaa ihmisyyden pohjimmaista yksinäisyyttä ainutlaatuisella herkkyydellä. Romaani paljastaa, kuinka hauras kahden ihmisen välinen yhteys on ja kuinka se siitä huolimatta on kaikki, mitä meillä on.

Jules Moreaun lapsuus päättyy hänen vanhempiensa äkilliseen kuolemaan. Hänet lähetetään sisarustensa Martyn ja Lizin kanssa sisäoppilaitokseen. Eloisa ja peloton Jules kääntyy sisäänpäin ja elää mieluummin muistoissaan. Sitten hän tapaa Alvan, joka tahollaan kamppailee oman surunsa kanssa.

Aikuistuttuaan Ju¬les ajelehtii etsien omaa paikkaansa. Jaetusta tuskastaan huolimatta sisaruk¬set saavuttavat yhteyden toisiinsa vain satunnaisesti, ja myös välit Alvaan ovat katkenneet. Yksinäisyyden päättymisen tielle ilmestyy ylitsepääsemätön este toisensa perään. Onko onni silti mahdollista saavuttaa?

Benedict Wells on sveitsiläis-saksalainen kirjailija, jota pidetään nuoren polven kirjallisena lupauksena. Yksinäisyyden jälkeen on ensimmäinen Wellsiltä suomennettu romaani. Teos on käännetty 37 kielelle, ja sitä on myyty yli 1,5 miljoonaa kappaletta. Se voitti ilmestyessään Euroopan unionin kirjallisuuspalkinnon.

"Yksinäisyyden jälkeen on koskettava ja ansiokas – ja ajaton.”
– John Irving

"Kohottava teos. “ – Vogue
Kirjailija(t):
Lukija(t):
Kääntäjä(t):
Raimo Salminen
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Äänikirjan kesto:
9h 9min
Sivut:
215
Kielet:
suomi
Julkaistu:
15.2.2021
Äänikirjan kustantaja:
Aula & Co
ISBN Äänikirja:
9789523641457
E-kirjan kustantaja:
Aula & Co
ISBN e-kirja:
9789523641372

© Aula & Co (Äänikirja)

© Aula & Co (E-kirja)