Yllätä minut

Yllätä minut

Tietoa kirjasta

Kun enimmin – ja kipeimmin – yllättää se kaikkein tutuin

Sylvie ja Dan yrittävät pitää vakaan ja onnellisen avioliittonsa tuoreena, mutta saavat huomata, etteivät he sittenkään tiedä toisistaan kaikkea.

Avioarki sujuu saumattomasti: on kaunis koti, ihanat lapset ja hyvät työpaikat, ja puoliso on tuttu ja turvallinen. Mutta kun lääkäri ennustaa Sylvielle ja Danille vielä ainakin 68 yhteistä elinvuotta, iskee hätäännys: miten ihmeessä liiton saisi pidettyä kiinnostavana seitsemän vuosikymmenen ajan? Pariskunta päättää taistella tylsyyttä vastaan järjestämällä toisilleen jännittäviä yllätyksiä, mutta esiin sukeltaakin menneisyyden salaisuuksia, jotka järkyttävät heidän suhteensa perustaa.

Sophie Kinsella (s. 1969) on englantilaisen Madeleine Wickhamin (os. Townley) kirjailijanimi. Hänet tunnetaan erityisesti Himoshoppaaja-sarjastaan, jossa hyväsydäminen Becky seikkailee muodin ja shoppailun maailmassa. Kinsella on valmistunut Oxfordin yliopistosta ja työskenteli taloustoimittajana ennen kuin ryhtyi kirjailijaksi. Hänen tavaramerkkejään ovat nokkeluus ja pirteä huumori.

suomi

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Yllätä minut