Ylpeyttä ja ennakkoluuloa Bloomsburyn kirjakaupassa- Annie Darling

Arvostelu 4
11h 50min
260 Sivut
Bloomsburyn kirjakauppa
bookCoverFor

Yhteenveto

Yksi nainen, kaksi valepoikaystävää, aikamoinen sotku.

Ihastuttavan Bloomsburyn kirjakauppa -sarjan toinen osa! Introvertti kirjakauppias Verity Love ajautuu feikkisuhteeseen, jossa on vain yksi sääntö: rakastua ei saa.

On yleisesti tunnustettu tosiasia, että naimaton nainen, jolla on valepoikaystävä, on välttämättä parisuhteen tarpeessa. Vai onko sittenkään? Verity Love on oikein tyytyväinen elämäänsä sinkkuna. Vapaa-aikansa hän viettää Jane Austenin romaanit seuranaan, ja sokkotreffit hän välttää keksimänsä poikaystävän avulla. Kun huijaus on lähellä paljastua, Verity joutuu improvisoimaan ja esittelee tuntemattoman miehen poikaystävänään. Päätös ajaa hänen hallitun elämänsä kaaokseen: uusi valepoikaystävä nimittäin sattuu itse olemaan valetyttöystävän tarpeessa… Mitä Jane Austen tällaisesta tilanteesta sanoisi?

Annie Darling asuu Lontoossa pikkiriikkisessä, kirjoja pursuavassa asunnossa. Hän rakastaa rakkausromaaneja sekä kissaansa herra Mackenzieta. Ylpeyttä ja ennakkoluuloa Bloomsburyn kirjakaupassa on itsenäinen jatko-osa Pieni kirjakauppa Bloomsburyssa -teokselle. Hauskassa ja romanttisessa sarjassa seurataan elämää ja ihmissuhteita lontoolaisessa kirjakaupassa. Täydellistä viihdettä kaikille Lucy Diamondin, Jenny Colganin ja Beth O’Learyn faneille!

Kirjailija(t):
Lukija(t):
Kääntäjä(t):
Saara Pääkkönen
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Osa:

2

Äänikirjan kesto:
11h 50min
Sivut:
260
Kielet:
suomi
Julkaistu:
5.9.2022
Äänikirjan kustantaja:
Tammi
ISBN Äänikirja:
9789520441913
E-kirjan kustantaja:
Tammi
ISBN e-kirja:
9789520441920