Yöhaukat

- Elly Griffiths

Arvostelu 4.2
10h 11min
218 Sivua
Ruth Galloway
bookCoverFor

Yhteenveto

Suosikkiarkeologi aavemaisen koiran hampaissa

Viehättävä brittisarja koukuttaa rikosten, rakkauden ja arkeologian yhdistelmällä. 13. osassa Ruth Galloway ratkoo synkkään maataloon johtavia murhia.

Arkeologi Ruth Gallowayta tarvitaan taas, kun aarteenetsijäryhmä Yöhaukat löytää Norfolkin rannalta pronssikautisen asekätkön – ja ruumiin. Samaan aikaan komisario Nelson ratkoo syrjäisessä maatalossa kuolleen pariskunnan arvoitusta, joka mutkistuu, kun Ruth kaivaa pihasta jättiläiskoiran ruumiin. Murhat ja hirviökoiran mysteeri kietovat kaksikon jälleen yhteiseen seikkailuun, jossa kaikki jäljet johtavat uhkaaville tiluksille ja legendaarisen pedon suuhun.

”Vakuuttava juoni sekä Nelsonin ja Ruthin suhdesoppa pitävät lukijan varuillaan.” WOMAN’S WEEKLY

Elly Griffiths (s. 1963) on englantilainen kirjailija, joka tunnetaan parhaiten arkeologi Ruth Gallowayn rakastetuista seikkailuista. Ennen kirjailijanuraansa Griffiths, oikealta nimeltään Domenica de Rosa, työskenteli lastenkirjallisuuden parissa kustantamossa. Ruth Galloway -sarjan idea syntyi lomalla Norfolkissa. Ahmittavan hyvä dekkarisarja on kaapannut rikoskirjallisuuspalkintoja ja vakiinnuttanut paikkansa lukijoiden ikisuosikkina.

Kirjailija(t):

Kääntäjä(t):

Anna Kangasmaa

Muoto:

E-kirja, Äänikirja

Osa:

13

Äänikirjan kesto:

10h 11min

Sivua:

218

Kielet:

suomi

Julkaistu:

20.3.2023

Äänikirjan kustantaja:

Tammi

ISBN Äänikirja:

9789520450120

E-kirjan kustantaja:

Tammi

ISBN e-kirja:

9789520450113

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Yöhaukat – E-kirja, Äänikirja

🤔

Päivi

👍

Kirsti

Tämä kirja oli vähän parempi yritys kuin edellinen, mutta eipä tähänkään ole enää kirjailijalta sielua riittänyt. Surullista, sillä sarjan alku ja aika pitkällekin seuraavat osat olivat kiehtovia ja tarkkoja. Onkohan tässä haamukirjoittaja takana j a alkuperäisellä kirjoittajalla muut projektit elämässä menossa.

Annina

Alkuosan aikana ajattelin, että yksi parhaista Rutheista. Loppu kuitenkin jäi hieman platkuksi. Kaiken kaikkiaan kuitenkin taas kelpo kirja.

Sirkka