Yöpäivystäjä- Karin Wahlberg

Arvostelu 3.5
12h 50min
298 sivua
Claes Claesson
bookCoverFor

Yhteenveto

Veronika Lundborg-Westman pyöräilee töihin tavallisena torstaiaamuna eikä osaa aavistaakaan, mitä on luvassa. Kevätaurinko pilkistää esiin, ja ilmassa väreilee toivo valoisimmista ajoista. Kaikki kuitenkin muuttuu, kun hän astuu sairaalan pukuhuoneeseen. Hän löytää kirurgi Maria Kaahnin lyyhistyneenä henkilöstön suihkukopin lattialle. Veronika toteaa ammattilaisen silmin kollegan olevan kuollut.
Hermot ovat sairaalassa jo kireällä stressin, jatkuvan henkilöstöpulan ja leikkausten vuoksi, eikä uusi tragedia paranna tilannetta. Epämiellyttävä, painostava tunnelma leviää sairaalan joka nurkkaan, ja spekulaatiot käyvät kuumana. Oliko kyseessä onnettomuus vai murha? Ja kuka olisi halunnut tappaa Marian?
Rikoskomisario Claes Claesson alkaa kollegoineen kuulustella Maria Kaahnin lähipiiriä. Pian muodostuu kuva monimutkaisesta ihmisestä, naisesta, joka ei ollut työpaikallaan kaikkien suosiossa.
Yöpäivystys on lääkäri Karin Wahlbergin esikoisteos. Se on jännittävä ja asiantunteva sairaalaympäristöön sijoittuva rikosromaani.
Kirjailija(t):
Lukija(t):
Kääntäjä(t):
Mirka Maukonen
Muoto:
Äänikirja, E-kirja
Osa:

1

Äänikirjan kesto:
12h 50min
sivua E-kirja:
298
Kielet:
suomi
Julkaistu:
3.3.2022
Äänikirjan kustantaja:
BookBeat
ISBN Äänikirja:
9789198713404
E-kirjan kustantaja:
BookBeat
ISBN E-kirja:
9789198713312

© BookBeat (Äänikirja)

© BookBeat (E-kirja)