ZoneVD uskomattoman tiedon jäljillä

- Joona Leppälä

Arvostelu 4.8
5h 46min
147 Sivua
bookCoverFor

Yhteenveto

Odotettu toinen osa ZoneVD:n seikkailuja tiedon syövereissä!

Kuinka syviä tulivuoret ovat? Miksi suomalaiset syövät salmiakkia? Suosittu, tiedonjanoinen tubettaja uppoutuu uusiin uskomattomiin aiheisiin.

Tubettaja ZoneVD:n eli Joona Leppälän ensimmäinen kirja oli menestys! Nyt ZoneVD jatkaa samalla taatun hauskalla tyylillään ja selvittää vastauksia mielenkiintoisiin mysteereihin. Onko teleporttaaminen oikeasti mahdollista? Millaista oli roomalaisen gladiaattorin elämä? Aiheita on tuttuun tapaan laidasta laitaan, ja mukana on myös seuraajien kysymyksiä. Kirjasta välittyy kirjoittajan aito uteliaisuus esimerkiksi maantietoa, keksintöjä ja historiaa kohtaan. Uuden oppiminen ei ole koskaan ollut näin hauskaa!

Joona Leppälä eli ZoneVD (s. 1993) on suosittu Ylivieskasta ampaissut, nykyisin Jyväskylässä asuva tubettaja. Joona tunnetaan hauskoista ja uniikeista videoistaan. Häntä kiehtovat maailman ja maailmankaikkeuden mysteerit, joihin hän pyrkii etsimään vastauksia. Joonan esikoiskirja ZoneVD kiehtovan tiedon jäljillä oli supersuosittu. Kirjojen hauskan kuvituksen on tehnyt Anssi Vaalio.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Muoto:

E-kirja, Äänikirja

Äänikirjan kesto:

5h 46min

Sivua:

147

Kielet:

suomi

Julkaistu:

28.9.2022

Äänikirjan kustantaja:

Tammi

ISBN Äänikirja:

9789520443740

E-kirjan kustantaja:

Tammi

ISBN e-kirja:

9789520443757

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle ZoneVD uskomattoman tiedon jäljillä – E-kirja, Äänikirja

Hyvä kirja 📕 oot mun yksi lempi Dubettajista Tää kirja saa 🌲/5 Paina peukaloa 🔜

Vihtori

Ookko vielä päässy käymään Japanissa?

Pekka

Paras ja oot herban kaa paras tubettaja Oon kattonu kaikki videot tee Joona myös random peli sarja مويمويانتيكس Moi paras

Joel Kantola

Ihan oaras 👍👍👍 Tosi hyvä 5/5

Ahti