Nyt koko perhe voi kuunnella lempikirjojaan yhtä aikaa

Jaa käyttäjätilisi koko perheen kanssa. Lisää profiileja alkaen 4,90 €/kk per käyttäjä.

Miksi jakaa BookBeat perheen kanssa?

  

Enemmän kuuntelijoita – enemmän säästöjä

Jaa käyttäjätilisi läheisten kanssa ja hyödyt pienemmästä kuukausittaisesta kulusta henkilöä kohden.

  

Kuuntele ilman keskeytyksiä.

Jopa viisi henkilöä voi kuunnella yhtäaikaa ja keskeytyksettä omilta laitteiltaan käyttäen samaa BookBeat-tiliä.

  

Näet vain omat kirjasi

Kaikilla perheenjäsenillä on omat profiilinsa ja omat kirjahyllynsä.

  

Yksi maksu

Kaikki maksetaan yhdellä maksulla, joten saat helposti yleiskuvan kustannuksistasi.

Aloita heti!

Perhetili mahdollistaa BookBeat-tilin jakamisen jopa viiden henkilön kesken.

Lisäät perheenjäseniä käyttäjätilillesi helposti – kirjaudu sisään omalle tilillesi ja luo uusia profiileja. Luodut profiilit näkyvät kaikilla laitteilla, joilla on kirjauduttu sisään samalle käyttäjätilille. Kukin käyttäjä voi valita oman profiilinsa ja kuunnella omaa kirjaansa, ei kiistoja.

Meiltä löytyy myös lastenprofiilit!

Luo helposti lastenprofiili. Sovellus näyttää pelkästään lastenkirjoja ja lapsille räätälöityjä suosituksia ja listoja. Näin lapsilla on mahdollisuus nauttia omasta kirjavalikoimastaan, jonka sisältö on tarkoitettu juuri heille!

Usein kysytyt kysymykset

Löydät vastaukset usemmin kysyttyihin kysymyksiin täältä. Jos et kuitenkaan löydä vastausta tästä alta, lisää kysymyksiä ja vastauksia löytyy tukiosiostamme.

Miten lisään profiileja tililleni?  
Kirjaudu sisään, mene kohtaan Profiilit käyttäjätililläsi ja paina Lisää profiileja. Sinulla voi olla yhteensä enintään viisi profiilia yhdellä tilillä, eli pääkäyttäjän lisäksi neljä lisäprofiilia.
Mitä profiilien lisääminen maksaa?  
Lisäprofiilin hinta on Basic-paketilla 4,90€/kk, Standard-paketilla 5,99€/kk ja Premium-paketilla 7,99€/kk.
Onko profiileilla sitovia määräaikoja?  
Meillä ei ole sitovia määräaikoja ja voit lopettaa profiilien tilauksen milloin vain. Maksat profiileistasi aina etukäteen, ja voit lopettaa milloin haluat. Jos lopetat profiilin tilauksen, voit kuunnella ja lukea etukäteen maksetun jakson viimeiseen päivään asti. Me tallennamme kirjasi, jos haluat uudelleenaktivoida profiilin myöhemmin.
Kuinka moni voi kuunnella samaan aikaan?  
Yhdellä käyttäjätilillä voi olla jopa 5 profiilia ja jokainen profiili voi kuunnella samanaikaisesti. Jokainen lisäämäsi profiili voi kuunnella ja lukea saman verran kuin pääkäyttäjä. Jos sinulla on esim. BookBeat Basic -paketti, jokaisella lisäprofiililla voi kuunnella ja lukea 20 tuntia kuukaudessa.
Voinko lisätä profiileja tililleni kokeilujaksoni aikana?  
Kyllä, voit lisätä profiileja tilillesi kokeilujaksosi aikana, tällöin veloitamme sinua heti lisäprofiileista. Lisäprofiilien hinta käy ilmi kirjautumalla käyttäjätilillesi. Me veloitamme sinulta vain jäljellä olevien päivien mukaan.
Miten paljon jokainen lisäprofiili voi kuunnella tai lukea?  
Jokaisella lisäprofiililla on sama määrä tunteja kuin pääkäyttäjän paketissa. Esimerkiksi, jos pääkäyttäjällä on Basic-paketti, joka sisältää 20 tuntia kuuntelua ja lukemista kuukaudessa, myös lisäprofiililla on 20 tuntia käytettävänä kuukaudessa.

Jaa BookBeat koko perheen kanssa

Lisää perheenjäseniä tilillesi alkaen 4,90 €/kk per käyttäjä