Tietoja BookBeatista

Vuonna 2015 Bonnier Books – yksi Euroopan johtavista kustantamoista – keräsi yhteen tiimin digitaalisia innovaattoreita ja kirjallisuuden rakastajia kehittääkseen parhaan mahdollisen palvelun digitaalisille kirjoille. Uteliaisuus ja sitoutuneisuus käyttäjiimme, kirjohin ja uuteen teknologiaan kannusti meitä luomaan BookBeatin.

BookBeat on e- ja äänikirjasovellus, jonka avulla voit kuunnella ja lukea digitaalisia kirjoja älypuhelimellasi ja tabletillasi. Pääset alkuun luomalla käyttäjätilin ja lataamalla sovelluksen iOS- tai Android-laitteellesi. BookBeat-tilauksella voit kuunnella ja lukea tuhansia äänikirjoja ja e-kirjoja rajattomasti.

Monien muiden digitaalisten streamingpalveluiden tapaan maksat BookBeatista kuukausimaksun ja voit kuunnella ja lukea niin paljon kirjoja kuin haluat. Voit lisäksi ladata kirjoja laitteellesi kuunnellaksesi ja lukeaksesi niitä myös offline-tilassa, kun et ole yhteydessä internetiin.

BookBeat on osa Bonnieria – yritystä, jolla on yli sadan vuoden kokemus tarinoiden luomisesta, kehittämisestä ja jakelusta – ja tähtäämme nyt parhaan digitaalisen kirjapalvelun luomiseen.

Tavoitteenamme on tehdä hyvien tarinoiden löytämisestä ja kokemisesta mahdollisimman helppoa. Tervetuloa mukaamme!

Tietoturva ja tietosuoja BookBeatilla

Tietojesi suojaaminen on meille tärkeää. Voit lukea lisää siitä, miten takaamme korkean tietosuojan täältä.