Tietoa BookBeatista

BookBeat on e-kirjojen ja äänikirjojen digitaalinen suoratoistopalvelu, jossa voit valita kolmesta eri tilauspaketista juuri sinulle parhaiten sopivan. Basic-paketilla voit kuunnella ja lukea kirjoja 20 tuntia kuukaudessa hintaan 9,99 €/kk. Standard-paketilla maksat 14,99 €/kk ja voit kuunnella ja lukea jopa 100 tuntia kuukaudessa. Premium-paketilla voit kuunnella ja lukea rajattomasti hintaan 19,99 €/kk.

Perhetilillä voit jakaa BookBeat-käyttäjätilin jopa neljälle lisäprofiilille. Lisäprofiilin hinta on Basic-paketilla 4,90€/kk, Standard-paketilla 5,99€/kk ja Premium-paketilla 7,99€/kk. Pääset helposti alkuun rekisteröitymällä kotisivuillamme ja voit halutessasi lisätä profiileja käyttäjätilillesi. Lataa sitten BookBeat-sovellus älypuhelimellesi tai tabletille ja voit aloittaa kirjojen kuuntelun ja lukemisen. Voit milloin tahansa peruuttaa tilauksen.

Suoratoistopalvelussamme voit valita yli 500 000 e-kirjasta ja äänikirjasta. Kirjojen kuuntelu onnistuu suoratoistolla tai lataamalla kirjat offline-tilaan. Äänikirjojen kuuntelu offline-tilassa toimii täydellisesti kun matkustat ja sinulla ei ole wifi-yhteyttä tai mobiiliverkkoa. BookBeatissa voit myös kuunnella kirjoja Apple CarPlaylla ja Apple Watch–kellolla.

BookBeat on osa Bonnieria, jolla on yli sadan vuoden kokemus tarinoiden luomisesta, kehittämisestä ja jakamisesta. Tavoitteenamme onkin tehdä hyvien tarinoiden löytämisestä ja kokemisesta mahdollisimman helppoa kirjan digitalisoinnin avulla.

Tähtäämme markkinoiden parhaan digitaalisen kirjapalvelun luomiseen ja haluamme toivottaa sinut lämpimästä tervetulleeksi mukaamme!

Tietoturva ja tietosuoja BookBeatilla

Tietojesi suojaaminen on meille tärkeää. Voit lukea lisää siitä, miten takaamme korkean tietosuojan täältä.