Tietojesi suojaaminen on meille tärkeää!

Me BookBeatilla pidämme yksityisyyttäsi ja tietosuojaasi tärkeänä ja pyrimme aina mahdollisimman korkeaan tietoturvatasoon.

BookBeat AB, y-tunnus 556560-4583 ja BookBeat Oy y-tunnus 16552213 ovat yhdessä henkilötietojesi suhteen rekisterinpitäjiä, jotka vastaavat henkilötietojesi käsittelystä. Jos sinulla on kysyttävää tietosuojasta, voit olla yhteydessä tukeemme privacy@bookbeat.com

Voit lukea lisää siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi, ja mitä oikeuksia sinulla on asiakkaana, tietosuojakäytännöstämme, jonka hyväksyt rekisteröitymisen tai oston yhteydessä.

Keräämme tietojasi myös, kun vierailet nettisivuillamme tai käytät sovelluksiamme olematta asiakas (yksityishenkilönä tai ammatissasi), esimerkiksi:

  • Nimi, yhteystiedot, mahdollisesti yrityksen tiedot ja tehtävät
  • IP-osoite
  • Tietoja viesteistä, muistiinpanoista, toimenpiteistä ja muista dokumenteista

Käytämme tietoja esimerkiksi:

  • Varmistaaksemme oikeat yhteystiedot
  • Vastataksemme kysymyksiin ja käsitellessämme saapuvia viestejä
  • Voidaksemme ylläpitää yhteistyötä

Säilytämme tiedot niin kauan kuin tarvitsemme ylläpitääksemme yhteistyötä kanssasi/organisaatiosi kanssa. Pyrimme säilyttämään päivitettyä tietoa. Kun yhteistyömme on ohi, poistamme tiedot, joita ei tarvitse lain mukaan säästää, kahden vuoden kuluttua.

Käsittelemme tietojanne turvallisesti ja korkealla IT-turvallisuustasolla. Edellytämme tätä myös järjestelmätoimittajilta, joiden kanssa teemme yhteistyötä.

Sinulla on aina oikeus korjata tietojasi, ja saada lisätietoa siitä, mitä henkilötietoja BookBeat käsittelee sinusta. Jos haluat otteen henkilötiedoistasi, vastustaa tietojesi käsittelyä tai tarvitset apua muun henkilötietojesi käsittelyyn liittyvän asian kanssa, ole ystävällisesti yhteydessä tukeemme: tuki@bookbeat.com.